Maksu- ja toimitustavat

1. Tuotteiden tilaaminen


Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Tuotteet tilataan osoitteesta www.emmotit.fi, sivustolla olevaa ostoskoria käyttäen. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Saat tilauksesta vahvistuksen sähköpostiin.

2. Maksutavat

Maksuvälittäjämme on Klarna, jonka avulla onnistuu kaikki yleisimmin käytössä olevat maksutavat. Klarnalla voit valita myös laskun tai osamaksun, sekä maksaa verkkopankilla tai luottokortilla.

3. Toimitustavat

Emmotit Oy:n verkkokaupan tuotteet toimitetaan pääasiassa samana tai tilausta seuraavana päivänä. Poikkeuksen muodostavat ennakkotilaustuotteet, jotka on merkitty selkeästi tuotteen kuvaukseen. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti Postin välityksellä, Postin toimitusehtojen mukaan. Toimitukset Suomessa kestävät pääsääntöisesti 1–2 päivää.

Voit valita tilauksen yhteydessä haluamasi Smartpost pakettiautomaatin tai Postin toimipisteen. Tuotteita ei voi noutaa varastolta.

4. Toimituskulut

Postipakettien toimituskulut määrittyvät koon mukaan. Yli 70 € ostokset voidaan toimittaa kuluitta.

5. Vaihto- ja palautusehdot

Normaalihintaisilla ja käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli tuotetta on käytetty, palautusoikeutta ei ole. Jos unohdat noutaa paketin postista, niin uudelleenlähetyskulut veloitetaan. Ennen palautusta tai vaihtoa ole yhteydessä tuotteen myyjään sähköpostitse: asiakaspalvelu@emmotit.fi Saat ohjeet tuotteen palauttamiseksi. Hyvitämme käyttämättömän tuotteen palautuksesta aiheutuneet postikulut.

6. Reklamaatio

Mikäli lähetys on viallinen tai vaurioitunut, ilmoita siitä välittömästi. Reklamaatiot käsitellään sähköpostitse asiakaspalvelu@emmotit.fi

7. Asiakastiedot

Asiakastietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Katso lisätietoja Emmotit Oy:n rekisteriselosteesta. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.