Toimitus- ja palautusehdot


Maksuvälittäjänä toimii Klarna Oy (2247127-6), jonka kautta onnistuu sujuvasti kaikki maksutavat. Voit valita haluatko maksaa ostoksesi pankki- luottokortti tai verkkopankilla. Voit valita myös lasku -vaihtoehdon ja saada maksuaikaa jopa 3kk, tai maksaa osamaksulla ja pilkkoa ostoksesi pienempiin eriin.

Postitamme tuotteet valitsemaasi noutopisteeseen yhden vuorokauden kuluessa. Paketti saapuu perille yleensä 1-2 vuorokauden kuluessa lähettämisestä.

Osa tuotteista on ennakkotilaus- tuotteita, joiden saapumisaika on 2-3kk. Voit valita näille tuotteille pidemmän maksuajan ja maksaa vasta sitten, kun olet saanut tuotteen itsellesi.

Jos tilauksessasi on useampi tuote, joista osa on ennakkotilaustuotteita, lähetämme oletusarvoisesti kaikki tuotteet kerralla. Mikäli haluat saada varastossa valmiina olevat tuotteet etukäteen, ilmoita siitä meille sähköpostilla asiakaspalvelu@emmotit.fi tai yhteydenottolomakkeella. Voimme pyynnöstä lähettää osan tuotteista etukäteen.

Palautus


Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Palautus on ilmainen.

Toivomme teidän tekevän palautusilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@emmotit.fi ENNEN tuotteen palauttamista. Saat tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseksi.

Palautus lähetetään osoitteeseen Merituulentie 3, 25230 Angelniemi. Pakettiin tunnus ”asiakaspalautus”.