Arvokas Minä -tunnekortit

24,90 

Auta lasta vahvistamaan minäpystyvyyden tunnetta sekä sanoittamaan omia tunteita!
Arvokas Minä -korttien käyttö tekee tunteista ja vahvuuksista puhumisesta konkreettisempaa ja tunnetyöskentelystä hauskempaa. Teemoina ovat itseluottamus, myötätunto, kiitollisuus, onnellisuus sekä sinnikkyys. Lisäksi korteissa puhutaan ilosta, surusta ja vaikeiden tunteiden kohtaamisesta.
Monipuolinen korttipakka sisältää 30 tunnekorttia, sekä 10 pelikorttia. Pelikorteilla voi pelata muistipeliä tai arvaa tunne-peliä. Ohjeet korttien käyttöön sekä erilaisiin peleihin löytyy pakkauksesta.
Meillä myynnissä myös hauska värityskirja, joka sisältää 10 värityskuvaa, sekä 2 sokkelotehtävää.

Emmottien tunnekorteille on myönnetty Avainlippu- merkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Ostamalla Emmottien tunnekortit, tuet samalla suomalaista työtä.

Kuvaus

Arvokas Minä -tunnekortit

Tunnekortit ovat tunteiden tunnistamiseen ja omien vahvuuksien tunnistamiseen kehitetyt kortit. Korttien tarkoitus on lisätä ymmärrystä omista käyttäytymismalleista. Kun ymmärretään itseä, on helpompi myös ymmärtää muita.

Pelkkä juttelu tai kuvitteellisista asioista puhuminen voi olla lapsille tylsää tai liian vaikeaa. Emmottien pelinomaiset kortit tuovat keskusteluun konkretiaa ja ovat hauskoja lapsille. Tunteista ja ominaisuuksista puhuminen voi vanhemmallekin helpompaa, kun puheenaiheet on valmiiksi suunniteltu. Vanhempi voi luottaa siihen, että asioista puhutaan lapselle turvallisesti ja kehittävästi.

Arvokas Minä – tunnekortit sisältävät 5 teemaa ja jokaisesta teemasta 5 korttia lapsille. Lasten korttien lisäksi on aikuiselle oma kortti. Aikuisen kortin tarkoitus on tarjota syvemmin taustaa kortin teemasta, sekä konkreettisia arjen vinkkejä.

BONUS: Jokaisen korttipakan mukana tulee 10 pelikorttia, joiden kanssa voit pelata muistipeliä tai tunnista tunne-peliä. Ohjeet pelailuun tulevat pakan mukana.

Itsetunto Ilveksen kanssa tutustutaan itseen hyväksyvällä ja lempeällä tavalla. Ilves tukee lapselle muodostuvaa minäkäsitystä ja auttaa tunnistamaan kehossa herääviä tunteita.

Myötätunto Mäyrän kanssa opitaan myötätuntoa muita kohtaan, sekä itsemyötätuntoa. Mäyrä opettaa, millainen on kiva kaveri ja miten myötätuntoa osoitetaan.

Sinnikäs Siili auttaa epävarmuuden tunteiden kohtaamisessa. Siili kertoo, miten hän jaksaa harjoitella uusia taitoja ja oppia uutta, vaikka alku tuntuisikin vaikealta.

Kiitollinen Käärme muistuttaa olemaan tyytyväinen siihen, mitä on. Käärmeen kanssa mietitään tärkeitä ihmissuhteita sekä sitä, miten suhtautua tai puuttua vaikeisiin asioihin.

Onnellinen Orava kertoo, mistä onnellisuus koostuu. Orava muistuttaa, että kaikki tunteet ovat tärkeitä.

Lapsi voi lukea kortteja itsekseen tai yhdessä vanhemman, opettajan tai muun turvallisen aikuisen kanssa. Korttien aiheista ja tehtävistä voi keskustella lapsen kanssa, niihin liittyen voi kirjoittaa tai sitten niitä voi miettiä itsekseen kertomatta kenellekään.

Tärkeät tunnekortit voi jättää itselle talteen ja ottaa sen esiin silloin, kun kokee sitä tarvitsevan. Esimerkiksi Sinnikkään Siilin Haasteiden kohtaaminen -kortissa harjoitellaan sitä, mitä voi tehdä helpottaakseen epävarmuuden tunnetta, ja kortin voi ottaa esiin silloin, kun jokin asia ei ole mennyt toivotusti ja epäonnistuminen tuntuu pahalta.

Katso myös emmottien hauska värityskirja täältä.

Seuraa Emmotteja instagramissa

Lue lisää psykologi Susannasta www.susannamaatta.fi

Lisätiedot

Paino 0,250 kg (kilogramma)
Mitat 15,5 × 11 × 23 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...